Vuorovaikutuksen tutkimuksen päivät

Posted on by 1 comment

KIITOS KAIKILLE VUOROVAIKUTUKSEN TUTKIMUKSEN PÄIVILLE 2018 OSALLISTUNEILLE!

Vuorovaikutuksen tutkimuksen päivät järjestetään seuraavan kerran syksyllä 2020.

 

*****

Prologos ry järjestää yhdessä Jyväskylän yliopiston kieli- ja viestintätieteiden laitoksen kanssa Vuorovaikutuksen tutkimuksen päivät Jyväskylässä 28.-29.9.2018.

Ilmoittautuminen konferenssiin on päättynyt.

Tutustu päivien ohjelmaan, työryhmiin ja pääpuhujiin tapahtuman verkkosivulla.

Päivillä julkistetaan myös Vuoden vuorovaikutusteko 2018!

****

Esitelmä- ja työryhmäehdotuksien vastaanotto on päättynyt! Ilmoitamme valinnoista kesäkuun aikana.

ESITELMÄKUTSU

Haemme nyt esitelmä- ja työryhmäehdotuksia Vuorovaikutuksen tutkimuksen päiville.  Päiville ovat tervetulleita ihmisten välistä vuorovaikutusta eri konteksteissa tarkastelevat puheenvuorot ja työryhmät. Eri tieteenaloilta ja työelämästä tulevat puheenvuorot ovat tervetulleita. Esitelmä voi käsitellä esimerkiksi:

 • vuorovaikutussuhteita
 • ryhmiä, tiimejä ja yhteisöjä
 • johtamisviestintää
 • esiintymistä ja julkista puhumista
 • vaikuttamista ja argumentointia
 • poliittista viestintää
 • kulttuurienvälistä viestintää
 • vuorovaikutuksen ja hyvinvoinnin yhteyksiä
 • viestintä- ja vuorovaikutusosaamista sekä
 • viestintäkoulutuksen kysymyksiä.

Esitelmät voivat olla teoreettisia tai metodologisia pohdintoja, empiiristen tutkimusten esittelyä, näkökulmia puheviestinnän opetukseen, työelämän näkökulmiin tai vaikkapa viestinnän eettisten kysymysten tarkastelua.

Esitelmäehdotusten pituus on 250–300 sanaa. Päivien järjestelytoimikunta kokoaa ehdotetuista esitelmistä sopivia työryhmäkokonaisuuksia. Työskentelykieli on suomi, mutta yksittäisten esitelmien kieli voi olla myös englanti tai ruotsi.

Voit myös ehdottaa työryhmää tutkimuspäiville. Työryhmäehdotuksiin tulee kuulua 3-4 esitelmää, joita yhdistää jokin yhteinen teema, näkökulma tai nimittäjä. Työryhmäehdotukseen tulee sisällyttää tiivis, noin 200 sanan mittainen kuvaus työryhmää kuvaavasta, yhteisestä aiheesta sekä noin 200 sanan mittaiset tiivistelmät työryhmään kuuluvista puheenvuoroista.

Lähetä esitelmä- tai työryhmäehdotuksesi 18.5. mennessä sähköpostitse osoitteeseen vvpaivat2018(at)jyu.fi. Liitäthän ehdotukseen mukaan yhteystietosi. Päiville hyväksytyistä esityksistä ja työryhmistä ilmoitetaan hakijoille kesäkuun aikana.

Tutustu päivien verkkosivuihin täällä.

One comment on “Vuorovaikutuksen tutkimuksen päivät

 1. […] Prologoksen järjestämät Puheviestinnän tutkimuksen päivät muuttivat vuonna 2016 nimeään Vuorovaikutuksen tutkimuksen päiviksi. Nimen vaihdos oli perusteltu monestakin syystä: puheviestintä käsitteenä oli vanhahtava ja […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Social Media Icons Powered by Acurax Website Designing Company