Jäsenasiat

Posted on by 2 comments

Prologos ry:n jäseninä on puheviestinnän tutkijoita, opettajia ja muita puheviestinnän asiantuntijatehtävissä toimivia sekä sellaisiksi opiskelevia. Yhdistyksen jäseneksi voivat liittyä kaikki puheviestinnästä kiinnostuneet.

Yhdistys toimii verkostona, joka kokoaa yhteen eri puolilla Suomea ja erilaisissa tehtävissä toimivia puheviestinnän asiantuntijoita. Jäsenet saavat jäsentiedotteen ja voivat osallistua yhdistyksen järjestämiin tilaisuuksiin joko ilmaiseksi tai edulliseen jäsenhintaan. Lisäksi kaikille jäsenille toimitetaan vuosittain Puheviestinnän vuosikirja Prologi. Yhdistyksellä on myös oma sähköpostilista, jolla tiedotetaan muun muassa puheviestinnän tutkimus- ja julkaisutoiminnasta sekä kansainvälisistä tapahtumista.

Liittyminen: Jäsenmaksu 30 € maksetaan Prologos ry:n tilille Nordea FI36 1045 3000 1260 51. Maksun viitenumero on 5005. Maksettuasi ilmoita yhteystietosi yhdistykselle sähköpostiosoitteeseen esteri.savolainen [at] uef.fi tai postitse Prologos ry, c/o Kieli- ja viestintätieteiden laitos / Viestintä, PL 35 (A), 40014 Jyväskylän yliopisto.

Sähköpostilista: Prologoksen sähköpostilista toimii osoitteella prolista [at] lists.jyu.fi. Sähköpostilistan tarkoituksena on toimia prologoslaisten omana tiedotusfoorumina niissä asioissa, joiden ajankohtaisuus vaihtelee. Listalla ilmoitetaan esimerkiksi tapahtumista, mielenkiintoisista julkaisuista ja avoimista työpaikoista. Listalle liittyminen tapahtuu samaan aikaan jäseneksi liittymisen kanssa. Mikäli et jostain syystä ole listalla tai osoitteesi on muuttunut, voit ilmoittaa siitä listan ylläpitäjälle osoitteeseen marja.eklund [at] tuni.fi.

Lisätietoa yhdistyksen toiminnasta ja jäseneksi liittymisestä saat osoitteesta  esteri.savolainen [at] uef.fi. Samaan osoitteeseen voit myös ilmoittaa muuttuneista yhteystiedoistasi.

Prologos ry:n säännöt: 

Yhdistyksen säännöt 

Tietosuojaseloste 6.7.2019

 

2 comments on “Jäsenasiat

 1. Irtisanoudun Prologos-yhdistyksen jäsenyydestä 1.1.2020 alkaen eläköitymisen takia.

  Olen siirtynyt loppu-urallani palvelumuotoilun prosesseihin puheviestinnän tehtävistä, toki vuorovaikutuksesta on siinäkin kysymys.

  Kiitos yhdistykselle yhteisistä vuosista ja hallitusyhteistyöstä kumppaneille.

  Yhteistyöterveisin Mirja

  • Kiitos sinulle Mirja yhteisestä taipaleesta! Blogiahan voi seurata, vaikka ei aktiivijäsen olisikaan. Kaikkea hyvää sinulle eläkepäiviin!

   Yhdistyksen viestintävastaava

   Marja Eklund

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Animated Social Media Icons by Acurax Wordpress Development Company