Vuorotellen-podcast

Tervetuloa kuuntelemaan Vuorotellen-podcastia!

Pääset kuulolle mm. Spotifyssa tai Soundcloudissa

Vuorotellen-podcast tarkastelee viestinnän ja vuorovaikutuksen ilmiöitä yleistajuisesti. Jokaisessa jaksossa käsitellään eri viestinnän ja vuorovaikutuksen teemaa vaihtuvien asiantuntijoiden kanssa. Haastateltavat asiantuntijat ovat kulloiseenkin käsiteltävään ilmiöön syvällisesti perehtyneitä tutkijoita, opettajia ja erityisosaajia.

Prologos haluaa yhdistyksenä edistää viestinnön ja vuorovaikutuksen tieteellistä tutkimusta, opetusta, koulutusta ja kehittämistä. Podcastin avulla voidaan edistää tieteenalamme näkyyvyyttä, vaikuttavuutta ja arvostusta yhteiskunnassa. Vuorotellen tuo viestinnän ja vuorovaikutuksen asioita ja asiantuntijoita lähemmäksi kuuntelijoita.

Podcastin ensimmäinen tuotantokausi julkaistiin syksyllä 2021. Jatkoa on luvassa!

Osallistu keskusteluun Twitterissä:

@Prologos_ry #vuorotellen


Ensimmäinen tuotantokausi sisältää seuraavat jaksot:

1. Vuorotellen: Esipuhelma 9.11.

Jaksossa vuorottelevat Anne Laajalahti (Infor ja Vaasan yliopisto), Kaisa Laitinen (Jyväskylän yliopisto), Manne Maalismaa (Turun yliopisto), Janne Niinivaara (Helsingin yliopisto) ja Lassi Rikkonen (Tampereen yliopisto).

2. Vuorotellen: Esiintyminen ja yleisö 16.11.

Tässä jaksossa vuorottelevat Manne Maalismaan (Turun yliopisto) haastateltavina Maija Gerlander (Jyväskylän yliopisto) ja Katariina Uitto (Helsingin yliopisto ja Tampereen yliopisto).

3. Vuorotellen: Communicating interculturality 23.11.

Tässä jaksossa Kaisa Laitinen (Jyväskylän yliopisto) kutsuu Malgorzata Lahden ja Margarethe Olbertz-Siitosen (Jyväskylän yliopisto) vuorotellen ravistelemaan kulttuurienväliseen viestintään kytkeytyviä käsityksiä. Jakso on englanninkielinen.

4. Vuorotellen: Valoja ja varjoja vuorovaikutuksessa 30.11.

Sanna Herkamaa (Turun yliopisto) haastattelevat Anne Laajalahti (Infor ja Vaasan yliopisto) sekä Janne Niinivaara (Helsingin yliopisto).

5. Vuorotellen: Dialogisen vuorovaikutuksen jäljillä 7.12.

Tässä jaksossa vuoron saa Tarja Valkonen (Jyväskylän yliopisto), jota vuorovaikutusetiikan kysymyksistä haastattelee Kaisa Laitinen (Jyväskylän yliopisto).