Prologos ry:n syyskokous ja Tiedeglögit 9.12.2019: Joululoman parhaat lukuvinkit

Julkaistu:

Lämpimästi tervetuloa Prologos ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen, joka pidetään maanantaina 9.12.2019 klo 13.00 alkaen Jyväskylän yliopistolla salissa F205 (Seminaarinkatu 15). Syyskokouksen jälkeen klo 14.00 alkaen ohjelma jatkuu Tiedeglögeillä.

Prologos ry:n syyskokous pe 9.12.2019

Syyskokouksessa valitaan Prologos ry:n uusi johtokunta, johon jäsenistö pääsee vaikuttamaan osallistumalla kokoukseen. Jos jäsenistöstä löytyy innostusta ja mielenkiintoa lähteä mukaan yhdistystoimintaan, niin ilmaise kiinnostuksesi yhdistyksen viestintävastaavalle sähköpostilla (marja.eklund@tuni.fi) ennen syyskokousta tai saavu paikan päälle kokoukseen.

Syyskokouksessa käsitellään seuraavat asiat:

  • toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2020
  • jäsenmaksun määrääminen
  • yhdistyksen puheenjohtajan valinta
  • johtokunnan muun kahdeksan (8) jäsenen valinta
  • toiminnantarkastajan ja hänen varahenkilönsä valinta koskien toimintavuotta 2020
  • muut esille tulevat asiat

Ajankohta: Prologos ry:n syyskokous, maanantai 9.12.2019 klo 13.00 alkaen

Paikka: Jyväskylän yliopisto, F205

Osoite: Seminaarinkatu 15, Jyväskylän yliopisto

Tiedeglögit: Joululoman parhaat lukuvinkit

Tiedeglögit on suunnattu Prologos ry:n jäsenille sekä kaikille vuorovaikutuksesta ja sen uusimmasta tutkimuksesta kiinnostuneille. Mukaan toivotaan myös alan opiskelijoita. Tänä vuonna Tiedeglögit keskittyvät vuorovaikutuksen tutkimukseen, opetukseen, koulutukseen ja kehittämiseen liittyvien lukuvinkkien jakamiseen.

Tieteellisen julkaisemisen volyymit ovat kasvaneet vauhdilla, ja uutta mielenkiintoista luettavaa ilmestyy lähes päivittäin. Myös monet vanhat klassikot ovat säilyttäneet asemansa tieteenalalla ja avaavat parhaimmillaan tässä päivässä luettuina uusia ymmärryksen ovia.

Haluatko kuulla, mitkä artikkelit, kirjat tai muut tekstit ovat puhutelleet kollegoitasi viime aikoina? Millaisia löytöjä olet itse tehnyt? Mitkä tekstit ovat olleet hyödyksi työssäsi tai opinnoissasi, kummastuttaneet, ihastuttaneet tai muuttaneet ajatteluasi? Minkä löydön haluaisit jakaa kollegoidesi kanssa?

Tule mukaan Tiedeglögeille jakamaan oma artikkeli- tai kirjavinkkisi, kuulemaan muiden kuumimmat lukuvinkit ja keskustelemaan yhdessä löydöksistä! Ota mukaan artikkeli, kirja tms. teksti, josta haluat keskustella muiden kanssa, ja valmistaudu esittelemään lukuvinkkisi lyhyesti muille. (Yksi kappale katseltavaksi riittää, paperiprintti ei ole kuitenkaan välttämätön.) Artikkeli tai kirja voi olla sinun itsesi tai kenen tahansa muun kirjoittama, ja se voi koskea niin vuorovaikutusta kuin vaikkapa tutkimusmenetelmiä. Tärkeintä on, että ajattelet tekstin kiinnostavan, hyödyttävän ja ilahduttavan myös muita Prologos ry:n jäseniä ja vuorovaikutuksesta kiinnostuneita.

Tiedeglögien lopputuotoksena syntyy yhdessä tuotettu kirjallisuusluettelo, joka sisältää joululoman parhaat lukuvinkit. Kirjallisuusluettelo jaetaan tiedeglögien jälkeen kaikille osallistujille ja yhdistyksen jäsenistölle.

ILMOITTAUTUMINEN: Ilmoittaudu mukaan viimeistään perjantaina 29.11.2019. Halutessasi voit tulla mukaan myös ilman omaa lukuvinkkiä. Ilmoittauduthan kuitenkin tässäkin tapauksessa mukaan tarjoiluja varten.

Ajankohta: Tiedeglögit, maanantai 9.12.2019 klo 14.00–16.00

Paikka: Jyväskylän yliopisto, F205

Osoite: Seminaarinkatu 15, Jyväskylän yliopisto

Lämpimästi tervetuloa!