Puheviestinnän vuosikirja Prologi

Puheviestinnän tieteellinen yhdistys Prologos ry on julkaissut vuodesta 2005 lähtien Prologia, Puheviestinnän vuosikirjaa. Vuosikirjalla on kahden vuoden välein vaihtuva toimituskunta, ja siinä julkaistavat tieteelliset artikkelit käyvät läpi referee-menettelyn. Tieteellisten artikkeleiden lisäksi Prologissa julkaistaan puheviestintätieteen ajankohtaisia puheenvuoroja, kuten lectio praecursorioita ja tärkeinä pidettyjä esitelmiä, sekä kirja-arvioita. Prologi sisältyy Prologos ry:n jäsenmaksuun, ja se postitetaan yhdistyksen kaikille jäsenille. Vuosikirjoja voi myös tilata yksittäin.

Prologin toimituskuntaan kuuluvat vuosina 2017-2018 päätoimittaja FT, yliopistonlehtori Jonna Koponen (Itä-Suomen yliopisto); FT, yliopistonlehtori Lotta Kokkonen (Jyväskylän yliopisto); FT, lehtori, pedagoginen johtaja Emma Kostiainen (Jyväskylän yliopisto) ja FT, postdoc-tutkija Ira Virtanen (Tampereen yliopisto).

Ajankohtaista

Puheviestinnän vuosikirja 2016 on ilmestynyt sekä painetussa että sähköisessä muodossa. Siirry vuosikirjan artikkeleihin!

Puheviestinnän vuosikirjan 2017 artikkelipyyntö on nyt julkaistu sivulla Artikkelipyyntö.