Prologos ry:n kevätkokous ja Tiedekahvit 8.4.2019: Prologos ry – 30 vuotta hyvässä seurassa

Julkaistu:

Tervetuloa Prologos ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen, joka pidetään maanantaina 8.4.2019 klo 13.00 Tampereen yliopiston päätalolla tilassa E326 (Kalevantie 4).

Prologos ry:n kevätkokous ma 8.4.2019

Tervetuloa Prologos ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen, joka pidetään maanantaina 8.4.2019 klo 13.00 Tampereen yliopiston päätalolla tilassa E326 (Kalevantie 4).

Kevätkokouksen esityslistalla ovat seuraavat asiat:

  • valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa
  • todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
  • hyväksytään kokouksen työjärjestys
  • esitetään tilinpäätös, toimintakertomus ja toiminnantarkastajien lausunto
  • päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä johtokunnalle ja muille vastuuvelvollisille

Tiedekahvit: Prologos ry – 30 vuotta hyvässä seurassa

Prologoksen tiedekahvit järjestetään maanantaina 8.4.2019 klo 14.00–16.00 Tampereen yliopiston päätalolla salissa D13 (Kalevantie 4). Tiedekahvien tavoitteena on tarjota yhdistyksen jäsenille ja muille vuorovaikutuksen tieteellisestä tutkimuksesta, koulutuksesta ja kehittämisestä kiinnostuneille yhteinen verkostoitumis- ja keskustelufoorumi. Tiedekahveilla juhlistetaan tällä kertaa yhdistyksen 30-vuotista taivalta: yhdistys on perustettu 8.4.1989 Tampereella. Juhlan kunniaksi yhdistys tarjoaa tiedekahvien päätteeksi osallistujille kakkukahvit päätalon henkilöstöruokalan viereisessä Maakuntakabinetissa, jossa yhdistystoiminta aloitettiin päivälleen 30 vuotta sitten.

Tiedekahveille osallistuu yhdistyksen jäseniä ja luottamustehtävissä toimineita henkilöitä vuosien varrelta, myös yhdistyksen perustamishetkellä paikalla olleita jäseniä. Tiedekahveilla pohditaan yhdessä tieteenalan ja yhdistyksen menneisyyttä, nykytilaa ja tulevaisuutta. Millaiset ajatukset johtivat yhdistyksen perustamiseen, millainen matka yhdistyksellä on tähän mennessä ollut ja ennen kaikkea, minne yhdistyksen tulisi suunnata katsettaan tulevaisuudessa? Kysymyksiä pohditaan asiantuntijapanelistien alustuksien ja keskustelun johdolla.

Keskustelun panelistit ovat:

  • Tuula-Riitta Välikoski, FT, HM, yliopistonlehtori, dosentti (oikeussaliviestintä)

Tuula-Riitta toimii tutkijana SA-projektissa informaatioteknologian ja viestinnän tiedekunnassa Tampereen yliopistolla. Tuula-Riitan ura Prologos ry:ssä alkoi 1989 ja hän oli yksi yhdistyksen perustajajäsenistä. Tuula-Riitta on toiminut yhdistyksen rahastonhoitajana, varapuheenjohtajana ja ollut Prologin ensimmäinen päätoimittaja (2005-2007).

  • Ira Virtanen, FT, tutkijatohtori

Ira toimii tutkijana Tampereen yliopistossa ja vierailevana tutkijana Väestöliitolla 2018–2019. Prologos ry:ssä Ira on toiminut johtokunnan jäsenenä (2008–2009) ja tällä hetkellä myös Prologin toimituskunnan jäsenenä.

  • Merja Almonkari, FT, jäi eläkkeellä puheviestinnän lehtoraatista (Jyväskylän yliopiston kielikeskus) 2018

Prologoksen jäsen sen perustamisesta saakka ja ensimmäisen johtokunnan tiedottaja. Eri vaiheissa johtokunnan jäsenenä ja mm. sihteerinä. Toiminut myös Prologin referee-arvioijana.

  • Marko Siitonen, FT, apulaisprofessori

Marko Siitonen työskentelee Jyväskylän yliopistossa kulttuurienvälisen ja digitaalisen viestinnän apulaisprofessorina. Hän on toiminut Prologos ry:ssä sihteerinä ja puheenjohtajana sekä Prologin päätoimittajana.

Keskustelua johtaa Prologos ry:n puheenjohtaja, FT Anne Laajalahti.

Tule mukaan keskustelemaan vuorovaikutuksen ajankohtaisista ilmiöistä ja juhlistamaan kanssamme 30-vuotiasta Prologosta kakkukahvein! Molemmat tapahtumat ovat maksuttomia. Tiedekahveille ovat tervetulleita jäsenistön lisäksi kaikki muutkin aiheesta kiinnostuneet!

Ilmoittauduthan Tiedekahveille viimeistään maanantaina 1.4.2019 mennessä täällä.

Paikka: Tampereen yliopisto, päätalo, kevätkokous E326, tiedekahvit D13, kakkukahvit, henkilökunnan ruokala, Maakuntakabinetti

Osoite: Kalevantie 4, 33014 Tampereen yliopisto

Ajankohta: Ma 8.4.2019 kevätkokous klo 13.00 ja tiedekahvit klo 14.00–16.00

P.S. Juhlat jatkuvat läpi vuoden! Prologos ry perustettiin la 8.4.1989, joten vuonna 2019 juhlitaan yhdistyksen 30-vuotissyntymäpäiviä useaan otteeseen: ma 8.4.2019 Tampereella tiedekahveilla, pe 4.10.2019 Helsingissä Vuorovaikutuksen teemapäivässä ja loppuvuodesta 2019 Jyväskylässä tiedeglögeillä.