Prologos ry:n syyskokous ja Tiedeglögit 7.12.2021: Näkökulmia kuuntelemiseen

Julkaistu:

Lämpimästi tervetuloa Prologos ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen, joka pidetään tiistaina 7.12.2021 klo 13.00 alkaen Turun yliopistolla. Syyskokouksen jälkeen klo 14.15 alkaen ohjelma jatkuu Tiedeglögeillä.

Toivomme paikan päälle runsaasti Prologos ry:n jäseniä ja muita aiheesta kiinnostuneita. Vallitseva koronatilanne huomioiden syyskokoukseen on mahdollista tällä kertaa osallistua myös etänä. Lähetämme tarvittavat dokumentit kokoukseen ilmoittautuneille etukäteen sähköpostilla (esityslista, toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2022).

Ilmoittaudu syyskokoukseen ja Tiedeglögeille täällä viimeistään perjantaina 26.11.

Prologos ry:n syyskokous klo 13 alkaen

Syyskokouksessa valitaan Prologos ry:n puheenjohtaja ja uusi johtokunta, johon jäsenistö pääsee vaikuttamaan osallistumalla kokoukseen. Johtokunta kannustaa jäseniä osallistumaan kokoukseen ja asettumaan ehdolle. Jos sinulta löytyy mielenkiintoa lähteä mukaan yhdistystoimintaan, niin ilmaise kiinnostuksesi yhdistyksen viestintävastaavalle sähköpostilla (elina.kreus@ulapland.fi) ennen syyskokousta tai saavu paikan päälle kokoukseen.

Syyskokouksessa käsitellään seuraavat asiat:

– jäsenkyselyn 2021 tulokset
– toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2022
– jäsenmaksun määrääminen
– yhdistyksen puheenjohtajan valinta
– johtokunnan muun kahdeksan (8) jäsenen valinta
– toiminnantarkastajan ja hänen varahenkilönsä valinta koskien toimintavuotta 2022
– muut esille tulevat asiat

Ajankohta: Prologos ry:n syyskokous, tiistai 7.12.2021 klo 13.00 alkaen

Paikka: Turun yliopisto, Agora, Seminaaritila 248, 2. krs tai etänä

Osoite: Vesilinnantie 3, 20500 Turku

Tiedeglögit: Näkökulmia kuuntelemiseen

Tänä vuonna Tiedeglögeillä keskustellaan kuuntelemisesta. Keskustelutilaisuudessa pohditaan kuuntelemista muun muassa kuuntelemisen filosofian, kuuntelemisen taidon sekä sosiaalisen läsnäolon ja kuulluksi tulemisen tarpeen näkökulmista. Keskustelua johtaa Riitta Koskimies (Turun yliopisto), asiantuntijavieraina ovat Sanna Ala-Kortesmaa (Tampereen yliopisto) ja Lassi Rikkonen (Tampereen yliopisto).

Tiedeglögit on suunnattu Prologos ry:n jäsenille sekä kaikille vuorovaikutuksesta ja sen uusimmasta tutkimuksesta kiinnostuneille. Mukaan toivotaan myös alan opiskelijoita.

Ajankohta: tiistai 7.12.2021 klo 14.15-16.00

Paikka: Turun yliopisto, Agora, Seminaaritila 248, 2. krs

Osoite: Vesilinnantie 3, 20500 Turku