Vuoden vuorovaikutusteko 2017 -kunniamaininta Juuan kunnanjohtaja Markus Hirvoselle

Julkaistu:

Prologos ry myönsi Vuoden vuorovaikutusteko 2017 -kunniamaininnan Juuan kunnanjohtaja Markus Hirvoselle tämän ansiokkaasta ja innovatiivisesta tavasta osallistaa kuntansa nuoria. Hirvonen osallistui poikien mopomiittiin, jossa hän teinien kanssa mopoillessaan sai samalla luotua nuoriin keskusteluyhteyden. Kunniamaininnan saanut Hirvonen kommentoi asiaa seuraavasti:

”Tämä mopomiitti opetti minulle, että vuorovaikutuksen lisäämiseksi on mentävä sille alueelle, missä kohderyhmä on. Minulle kunniamaininta on yllätys ja olen siitä erityisen ylpeä. Suurin kiitos asiasta kuuluu mopoileville nuorille, jotka lähtivät heti mukaan uudenlaiseen tapahtumaan. Tapahtuman järjestelyt sujuivat täysin nuorten toimesta ja saimme aikaan hyvän keskusteluyhteyden.”

Puheviestinnän tieteellisen yhdistyksen Prologos ry:n myöntämä kunniamaininta jaettiin toista kertaa perjantaina 13.10.2017 Helsingissä Tieteiden talolla. Valituksi tulleen ehdotuksen perusteluissa kuvattiin johtokunnan mukaan parhaiten, mitä vuorovaikutuksella voidaan saada aikaan. Kuten anonyymi eteläsuomalainen ehdottaja perusteluissaan toteaa, voi Hirvosen kekseliäisyyden ansioksi katsoa, että valtakunnallisestikin uutisoidun tapauksen avulla ihmisten on ollut mahdollista nähdä mopoilla rälläävät teinipojat muussa valossa kuin häirikköinä. Hirvonen osoittaa teollaan luottamusta siihen, että nuorissa on tulevaisuus. Nuoriin kannattaisi suhtautua kuunnellen ja yhdenvertaisina kansalaisina muiden kanssa, jos halutaan pitää heidät yhteiskunnan jäseninä. Valittu teko on johtokunnan mukaan innovatiivinen sekä puhutteleva ja tekee kunniaa vuorovaikutukselle.

>> Lue lisää Vuoden vuorovaikutusteko 2017 -kunniamaininnan taustoista Markus Hirvosen artikkelista “Jokaisella ihmisellä on jotain sanottavaa” (Prologi – Puheviestinnän vuosikirja 2017).